Nutritioneel advies,
ter plaatse en op maat

Onze gerichte nutritionele aanpak biedt op elke situatie het meest optimale antwoord. Altijd op maat. Bivit richt zich vanuit zijn holistische visie niet enkel op het rantsoen van uw dieren maar houdt ook rekening met de omgeving van het dier. Want een uitgebalanceerd dieet in een geschikte omgeving vormt de sleutel tot een gezonde veestapel en een hoger rendement.

Voedingsmanagementplan?
Unieke samenwerking, unieke formule!

  • Onze ingenieurs brengen on-site de noden en behoeften van uw bedrijf in kaart. Hierbij houden we rekening met het milieu, uw stallen en de specifieke omstandigheden waarin uw dieren zich bevinden.
  • Een grondige analyse van uw eigen middelen. Wat is het basisvoeder: maïs, tarwe, koolzaad,… Beschikt u over een graskuil, een maïskuil,… ?
  • We bepalen het ideale rantsoen in functie van de verschillende productiestadia.
  • De resultaten van onze kernvoeders op de prestaties van uw dieren worden nauwgezet opgevolgd.
  • Zo kunnen we de formule blijven optimaliseren en ons product nog beter aan uw behoeften aanpassen.

Meer gezonde biggen

De Bivit voormengsels ondersteunen een grotere worp, verhogen de levensvatbaarheid van de biggen en garanderen smaakvol en eerlijk vlees.

Elk jaar een kalf

Koeien zijn gegarandeerd en sneller opnieuw drachtig met een verbetering van de melkproductie. Vleesvee kent een perfecte groei met uiteindelijk smaakvoller vlees.

Kerngezonde kippen

Bivit garandeert u een hogere eierproductie, een verbeterde broeduitkomst en sterkere kuikens. Onze voederkernen verhogen ook de kwaliteit van de eieren en van het vlees.

Performante paardenkracht

Onze voedermix zorgt voor vruchtbare merries, krachtig sperma bij de hengsten en gezonde veulens.