Oud en nieuw - hand in hand. Building laat ze samensmelten tot een harmonieus geheel - of dat nu enkel restauratie of een combinatie van restauratie en nieuwbouw is. Steeds van oudsher maar met de nieuwste technieken. We nemen alles zelf onder handen. Building heeft een geïntegreerde steenkapperij en schrijnwerkerij. Niets is ons te veel. Elk project vormt een unieke uitdaging. Van fundering tot afwerking, we pakken het aan - hands on - en dat al meer dan 60 jaar lang.

Welk project ook, dankzij Building is het in goede handen!

Monumentenzorg

Sinds 1946 draagt Building zorg voor onze waardevolle monumenten met respect voor het verleden.  Zo dragen wij ons steentje bij tot het behoud van het kunsthistorisch, industrieel, sociaal-cultureel, archeologisch en artistiek patrimonium in al haar facetten. Building wil onze rijke geschiedenis verzekeren voor de toekomstige generaties.

Renovatie en nieuwbouw

Building is de partner voor uw projecten, van een compleet nieuwbouwproject tot een complexe renovatie of een combinatie van beide.  Met het gebruik van de allerlaatste technieken en het inzetten van onze specialisten is geen uitdaging ons te min. Met het vizier op kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit realiseren wij uw bouwwerk binnen de timing. U kan rekenen op meer dan 60 jaar ervaring.

Steenkapperij en schrijnwerkerij

Building beschikt over een geïntegreerde steenkapperij en schrijnwerkerij, zo hebben we alles zelf in de hand.

Volg ons op LinkedIn.